Sanitair

Over de staat van het sanitair hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken. Integendeel. Camping de Zandley heeft een mooi, verwarmd sanitair gebouw waar u gratis gebruik van maakt.

Afwasplekken

Afwassen op de camping… dat is vele malen minder vervelend dan thuis! Onze afwasplekken zijn ruim, schoon en uiteraard voorzien van warm (drink)water. U vindt ze bij het sanitairgebouw zowel binnen als buiten.

Toiletten

Onze camping is voorzien van diverse toiletten. Deze worden meerdere keren per dag schoongemaakt en zijn standaard voorzien van toiletpapier (al is het natuurlijk mogelijk dat het in de tussentijd even op is, geef het dan gerust aan!). Waar de diverse toiletten zich bevinden, is te zien op onze plattegrond.

Stortbak chemische toiletten

Aan de zijkant van het toiletgebouw vind u een stortbak voor chemische toiletten. De plek graag netjes achterlaten voor overige gasten, bij voorbaat dank!

Stortbak afval water campers

Deze losplaats vind u in de inrit van de camping ter hoogte van de speeltuin.

Sanitaire voorzieningen mindervaliden

Op onze camping houden we zo goed mogelijk rekening met mindervaliden. Dat betekent ook dat we sanitaire voorzieningen hebben voor wie minder goed ter been is.

Wastafels

Uiteraard zijn er diverse wastafels aanwezig op onze camping, met zowel warm als koud (drink)water. Geschikt voor tandenpoetsen, handen wassen en dergelijke. Bij de wastafels zijn spiegels en stopcontacten aanwezig. U vindt de wastafels in het sanitairgebouw.

Douches

3 ruime douches zijn aanwezig in het sanitairgebouw. In de douches zijn trekkers aanwezig, waarmee je het overtollige douchewater in het putje kunt schuiven.

Babyroom

In onze babyroom kun je je kindje even rustig wassen, verschonen, omkleden of voeden. Je vindt de babyroom bij het sanitairgebouw in de achterste douche.

Het sanitairgebouw wordt dagelijks schoongemaakt. We zouden het fijn vinden indien u opmerkingen of vragen heeft over de hygiëne van onze sanitairruimte, u het ons direct laat weten zodat wij het kunnen oplossen.