Noord Brabant

‘s-Hertogenbosch en Tilburg zijn makkelijk te bereiken vanaf camping de Zandley. Zowel met de fiets als de auto kun je beide steden bezoeken. Lekker shoppen of een bezoek brengen aan musea, kerken e.d. Het is zeker een bezoekje waard! En natuurlijk moet u in ‘s-Hertogenbosch genieten van een echte Bossche Bol.

Niet alleen op de camping wordt u ontvangen met Brabantse gastvrijheid. Ook in de dorpjes in de omgeving wordt u vriendelijk ontvangen. Waar de haast u ontnomen wordt en u zich keer op keer weer verbaast over de frisse zuivere lucht die u naar binnen snuift. Dit kan in de eeuwenoude dorpjes Udenhout, Loon op Zand, Kaatsheuvel, Waalwijk of Oisterwijk. De sfeervolle uitstraling van de dorpjes en bosrijke omgeving maken de terrasjes een genot om even aan te leggen.

Camping de Zandley ligt op een steenworp afstand van de Efteling. Een bezoek aan Lange Jan, Roodkapje in het Sprookjesbos en een rit in de Python mag daarom natuurlijk niet ontbreken tijdens uw verblijf op de Zandley.

Maar er zijn meer betoverend mooie plekken in de omgeving die u niet mag missen. Ga bijvoorbeeld een stoere safaritocht maken door de savannes van Afrika bij Safaripak de Beekse Bergen. In Speelland Beekse Bergen vliegt de dag voorbij met de grote speeltuin boordevol attracties en veilig zwemwater met witte zandstranden.

Lekker zwemmen en spetteren kan bij openluchtzwembad de Groene Wellen op nog geen drie kilometer van de camping vandaan.

Meer informatie over betoverend Brabant is te vinden in de informatiemap die in de recreatieruimte ligt. Ook gastvrouw Helma kan u hier het een en ander over vertellen.