Omgeving

Onze camping grenst aan natuurgebied De Brand. Op 500 meter afstand van onze camping vindt u het  prachtige natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen; rijk aan bossen, heide, zandoppervlakten en weilanden. Klik hier voor meer natuurgebieden binnen 10 km van onze camping. In ons winkeltje zijn diverse wandel en knoopfietsroutes van de omgeving verkrijgbaar.

Niet alleen op de camping wordt u ontvangen met Brabantse gastvrijheid. Ook in de dorpjes in de omgeving wordt u vriendelijk ontvangen. De bourgondische dorpjes Udenhout en Loon op Zand zijn op ±3 km afstand te bezoeken, Oisterwijk op ±9 km. De sfeervolle uitstraling van de dorpjes en bosrijke omgeving maken de terrasjes een genot om even aan te leggen. Bezoek eens een van de Brabants Duinboeren winkeltjes, waar vele streekproducten te proeven en te koop zijn.

De grote steden Tilburg (±11 km) en ‘s Hertogenbosch (±20 km) zijn ook zeker een bezoekje waard.

Camping de Zandley ligt op een steenworp afstand van de  de Efteling (±6 km). Een bezoek aan Lange Jan, Roodkapje in het Sprookjesbos en een rit in de Python mag daarom natuurlijk niet ontbreken tijdens uw verblijf op de Zandley.

Maar er zijn meer betoverend mooie plekken in de omgeving die u niet mag missen. Ga bijvoorbeeld een stoere safaritocht maken door de savannes van Afrika bij Safaripark de Beekse Bergen (±10 km). In Speelland Beekse Bergen vliegt de dag voorbij met de grote speeltuin boordevol attracties en veilig zwemwater met witte zandstranden.

Lekker zwemmen en spetteren kan bij openluchtzwembad de Groene Wellen op nog geen drie kilometer van de camping vandaan. In Tilburg zijn de dichtstbijzijnde overdekte zwembaden.

Bij minder goed weer zijn Schouwburg concertzaal Tilburg en Theater de Leest in Waalwijk een aanrader. 

Meer informatie over betoverend Brabant is te vinden in de informatiemap die in de recreatieruimte ligt. Ook gastvrouw Helma kan u hier het een en ander over vertellen.