Camping

Camping

U bent vanaf eind maart tot eind oktober van harte welkom om te komen kamperen bij de Zandley.

‘s Ochtends ontbijt u rustig op het veld met verse broodjes die bij ons te bestellen zijn.
‘s Middags trekt u eropuit op de fiets of te voet en in de namiddag dommelt u in uw luie stoel lekker weg in de zon.’s Avonds lekker uit eten bij een restaurant in de nabije omgeving voor een heerlijk Brabants hapje of u steekt de barbecue gezellig aan.

Daarna nog een potje tafeltennis of lekker uitbuiken op de bank in de recreatieruimte onder het genot van uw favoriete serie.
Lekker douchen in de ruime douche en u zal vast en zeker genieten van de welverdiende nachtrust.

De toeristische kampeerplaatsen zijn ca. 100m2 groot. Zelfs met het plaatsen van een bijzettentje behoudt u nog een riante leefruimte. Er mag een auto bij uw kampeerplek staan.

Alle kampeerplekken zijn voorzien van elektriciteit. Heeft u voorkeur voor een plaats? Lekker kamperen in de zon of liever een plekje in de schaduw? Dan kunt u dat altijd bij reservering aangeven. Wij kunnen het nooit garanderen maar zullen wel ons best doen om rekening te houden met uw wensen.
Daarnaast is er op het ruime terrein ook een gedeelte gereserveerd voor vaste plaatsen. Bij deze vaste plaatsen heeft u de mogelijkheid om het hele seizoen, voorseizoen of een naseizoen gebruik te maken van onze camping.Kom gerust een keer een kijkje nemen op de camping en ervaar het gevoel van een heel seizoen vakantie!

Om ook tijdens de vakantie even uw mail te checken of een berichtje te versturen naar familie bieden wij gratis WIFI aan in onze recreatieruimte. Hier staat ook een computer met toegang tot het internet ter beschikking.
Tevens beschikt onze camping over een apart tentenveld. Dit veld biedt voldoende plaats om met een hele groep te kamperen. Het tentenveld grenst aan het kampeerterrein.Honden zijn bij ons van harte welkom, mits aangelijnd en overige kampeerders er geen last van ondervinden