Home

Welkom

In Udenhout, aan de poort van de Loonse en Drunense duinen, ligt onze minicamping de Zandley. Op 500 meter afstand vindt u dit prachtige natuurgebied.

De natuur is prachtig, rijk aan bossen, heide, zandoppervlakten en weilanden. U kunt dit gebied verkennen op de fiets, wandelend of ter paard. In ons winkeltje zijn diverse wandel en knoopfietsroutes van de omgeving verkrijgbaar. Van juli tot en met oktober is er ook een maïsdoolhof bij de camping. De camping ligt centraal gelegen. Op loopafstand zijn enkele eetgelegenheden en een pluktuin. De bourgondische dorpjes Udenhout en Loon op Zand zijn op 3 km. afstand te bezoeken. De grote steden Tilburg (+-11 km) en ‘s Hertogenbosch (+-20 km) zijn ook zeker een bezoekje waard. Tevens ligt onze camping op een steenworp afstand van de Efteling (+- 6 km) en Safaripark de Beekse Bergen (+- 10 km).

Onze camping is aangesloten bij Vekabo en kleine campings ANWB. Ons campingterrein heeft een prachtig uitzicht op natuurgebied  De Brand, uitgestrekte weilanden tot aan de bosrand. Dat heerlijke gevoel van het leven in de vrije natuur wordt nog eens versterkt door de zorgvuldige inrichting van ons kampeerterrein. Het kampeerterrein heeft 22 staanplaatsen. Ook hebben wij vijf speciale plaatsen voor campers. Deze zijn voorzien van een verharde ondergrond. U kunt ervoor kiezen om zelf met uw camper, vouwwagen, tent of caravan te komen, maar u kunt ook de blokhut voor vier personen huren. Kijk hiervoor onder het kopje verhuur.  Daarnaast hebben wij ook een apart tentenveld.

Honden zijn op onze camping van harte welkom. Bij aankomst wordt u ontvangen met een kopje koffie/thee en wordt u het een en ander over de omgeving verteld. Daardoor voel je jezelf meteen welkom op de camping. Daarnaast vindt u een informatiemap in onze recreatieruimte. Voor jong en oud, groot en klein biedt onze boerderijcamping een keur aan rust en ontspanning. U hoeft zich bij ons niet te vervelen! Met ruime plaatsen en de mooie ligging is de Zandley de plaats voor een welverdiende vakantie. Graag tot ziens bij minicamping de Zandley.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze camping neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Familie de Kroon Schoorstraat 30 5071 RC Udenhout. Tel : 013-511 00 22 Mob: 06-21 97 21 06

Klik hier om beoordelingen van onze camping te bekijken!